Galériával

2022.04.22. 07:00

Törzshely lett az orosházi Aranypatkó Csárda

Olvasóink, Békés megye vendéglátóhelyeinek törzsvendégei lelkesen szavaztak februárban 25 napon keresztül a Beol.hu/törzshely oldalon. Három kategóriában (megyeszékhely, város, község) közel 11 ezer szavazat érkezett.

Cs. I.

Az Aranypatkó csapata sokszínű ételkínálattal várja a vendégeket

A kedvenc Békés megyei törzshely város kategóriában az orosházi Aranypatkó Csárda lett. 

Tóth István, a vendéglátóhely tulajdonosa és családja (Valika, a feleség és két lányuk, Szabina, Boglárka is tevékenyen kiveszi a részét a napi munkából) boldogan értesült a sikerről, habár a szavazás kezdetekor voltak kétségeik. 

 

– Békés megyében nagyon sok kiváló étterem van, nem is mertünk a győzelemre gondolni. Felszolgálónk nevezte be a versenybe az Aranypatkót, s látva a szavazatok gyarapodását, közösségi felületeinken tájékoztattuk, mozgósítottuk vendégeinket, akiknek itt is szeretnénk megköszönni a szavazásban való részvételüket és azt, hogy bennünket választottak a játékban, és az Aranypatkót választják a mindennapokban, hogy kedvelik a főztünket, a helyet, a csapatunkat – fogalmazott őszinte meghatottsággal Tóth István, aki 13 éve szolgálja a városlakókat, az átutazókat, a hozzájuk betérőket. 

– Mindig azt tartjuk a legfontosabb célunknak, hogy a csárda jellegét megőrizze az Aranypatkó versenyképesen, elérhető áron, házias, magyaros ételeket kínálva. Erre vevők a vendégeink, miközben a modern trendeket is követve igyekszünk sokszínű ételkínálatot biztosítani ár-érték, mennyiség-minőség tekintetében is kifogástalanul – fogalmazta meg cégfilozófiájukat Tóth István, aki nagy csapattal dolgozik, hiszen gyorséttermükben, a Kórház utcán is kiszolgálják a vendégeket. 

 

– Megtiszteltetés, ha a vendég autóba ül és eljön az Aranypatkóba. A gyorséttermünket közelebb vittük az orosháziakhoz. Nekünk mindenki egyaránt fontos, az is, aki menüt fogyaszt, az is, aki különlegességekért érkezik. Ezért is fejlesztünk, modernizálunk. A mosdók, a belső terek után új külső dizájnt is kap az Aranypatkó. Igaz, ma már nem kockás a terítő az asztalokon, ám a csárda jellegű, házias és magyaros ízekért a folytatásban is érdemes lesz hozzánk betérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában