Segítség a rászorulóknak

2022.04.11. 15:14

Sonkát is tettek a húsvéti csomagba Békéscsabán

A közelgő húsvéti ünnepekre is tekintettel élelmiszeradományt osztottak szét a helyi rászorulóknak a megyeszékhelyen hétfőn délelőtt.

N. Sz.

/Fotó: Bencsik Ádám/

Fotó: Bencsik_Adam

Varga Éva, a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ vezetője elmondta, a város önkormányzata hosszú évek óta gondol a nehezebb sorban élőkre, Szarvas Péter polgármester és a képviselő-testület is szívügyének tartja a rászorulók támogatását, megsegítését.

– Az idei adományból mintegy kétszáz család, gyermekesek illetve egyedülállók is részesülnek, akik egytől egyig a szociálpolitikai osztály és a családsegítő központ ellátottjai – tette hozzá az igazgatónő, kiemelve, az egyenként hétezer-ötszáz forintot érő csomagok összeállításához szükséges pénzt teljes egészében a békéscsabai önkormányzat biztosította. 

/Fotó: Bencsik Ádám/

A családsegítő és gyermekjóléti központ által megrendelt, előre összeállított adományok tartós élelmiszereket – egyebek mellett száraztésztát, rizst, cukrot –, valamint kakaót, fonott kalácsot, sonkát és nyuszitojást ugyancsak tartalmaznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában