Békéscsaba

2022.04.06. 11:31

Shopping party indult a Csaba Centerben

Önfeledt vásárlási hosszúhétvégét indított szerdán a Csaba Center Tavaszi Kuponnapok és Shopping Party címmel. Az öt napos programsorozat keretében a ház akciókkal kedveskedik a vásárlóknak, akik a kuponokhoz a center mobiltelefonos alkalmazásán keresztül juthatnak hozzá.

V. E.

Fotó: Vásári Erzsébet

Azonban nem csupán a váráslásról, hanem a szórakozásról is szólnak ezek a napok, hiszen pénteken Tóth Andi, szombaton az Alma Együttes, majd Curtis lép fel a bevásárlóközpont színpadán. 

A fellépők mellett várják még az érdeklődőket divatbemutatók különböző zenés-táncos produkciók, valamint újra kinyílt a ház széfje is pénznyereményekkel. 

A Shopping Party műsorvezetője immár hagyományosan Oszlács Norbert lesz, illetve idén különlegességként Sajgó Anikó szín-, és stílustanácsadó segít a bevásárlásban egy online regisztrációt követően, térítésmentesen – mondta el a center szerdai sajtótájékoztatóján Hrabovszki György igazgató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában