Választás 2022

2022.04.03. 23:38

Listán szerzett mandátumot az orosházi Sebők Éva

Listán szerzett mandátumot az orosházi Sebők Éva a Momentum színeiben, aki megköszönte az ellenzéki összefogásra leadott szavazatokat.

Sebők Éva /Fotó: Bencsik Ádám/

Összességében kudarcként értékelte az ellenzék szereplését, mint mondta, meg fogják vizsgálni, mi volt ennek az oka. Ugyanakkor úgy látja, sok tehetséges fiatal politikus kapott lehetőséget, akik élni fognak ezzel az eséllyel, és megmutatják, mire képesek. Arra lehet majd tőlük számítani, hogy „tüske lesznek a Fidesz körme alatt”.

 

Jelezte, hogy hasonló munkát lehet majd tőle remélni, mint az orosházi képviselő-testületben vagy a megyei közgyűlésben. Azaz intenzíven foglalkozni kíván a korrupciógyanús ügyekkel, a szakpolitikai kérdésekkel. Hangsúlyozta, nem veszi félvállról a munkát, és nem fogja hagyni, hogy bárki kényelmesen üljön a székében. Hírportálunk kérdésére hozzátette, a jövőben is koncentrál Orosházára, Dél-Békésre, és nem tervezi, hogy elköltözik Békés megyéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában