DAREH

2022.04.12. 15:57

Két szombaton lesz lomtalanítás Békéscsabán

Két májusi szombaton tartanak lomtalanítást Békéscsabán – közölték a Dareh Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt.-nél, a szemétszállító cégnél.

L. B.

Lomtalanítás Jaminában /Fotó: Bencsik Ádám/

Május 7-én Jaminából, a Kenderföldekről, Mezőmegyerről, Fényesről, Gerláról, a Dobozi út elkerülőn kívüli szakaszáról, a Meteor és a Szója utcákból viszik el a kitett felesleget, május 14-én pedig a belvárosból, az első, a második, a harmadik, a negyedik, a hatodik kerületekből, Vandhátról, a Béke-, a Keleti-, a Borjúréti-kertekből és a Kastélyszőlőkből­.

 

Ki lehet rakni például szétszedett bútort, szétvágott matracot, szőnyeget; de kommunális, szelektíven gyűjthető és zöldhulladékot, gumit, építési törmeléket, veszélyes és elektronikai hulladékot nem szállítanak el – ezek egy részét a hulladékgyűjtő udvarokon le lehet adni. A kitett lom ne legyen nagyobb 100x100x80 centiméternél, hogy a cég munkatársai be tudják emelni és tenni a kukásautókba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában