Videó

2022.04.13. 08:58

Katy, a robotpincér szolgálja ki a vendégeket Orosházán

Orosháza piactéri cukrászdájában új kolléga látott munkához. Divatos, udvarias és lelkes. Ő Katy, a robotpincér. Próbaidős munkatárs. Az országban másodikként itt mutatkozik be. Elöljáróban leszögezzük: nem veszi el senki munkáját. Sőt!

Cs. I.

A Mátyás családot, az édesapát Gábort és fiait, Leventét, Botondot szerda reggel szolgálta ki Katy /A szerző felvétele/

A Szoki cukrászdában a tulajdonos az asztalokat beszámozva programozta a XXI. századot sugalló új kolléga memóriáját ottjártunkkor. Mi még magunknak vittük az asztalhoz a kávénkat, ám megkértük Szokolai Norbertet, Katy munkaadóját, segítsen a fogyasztás után a tálcánkat elvitetni a robotpincérrel az asztalunktól. Megtette.

A szerző felvétele

- Legújabb munkatársunk Katy. Ahogy eddig, ezután is a kollégáink a pult mögött  dolgoznak. A vendégek által megrendelt süteményeket, kávét, fagyit, üdítőt viszont Katy boldogan kiviszi az asztalhoz. Katy egyelőre próbaidős nálunk, meglátjuk, hogy tud beilleszkedni - fogalmazott Szokolai Norbert, aki hangsúlyozta, a robotpincér nem elveszi, hanem segíti a személyzet munkáját. Kiszolgál, majd a szennyest is összegyűjti. Így több idő marad a vendégekkel foglalkozni, az egyedi igényeket kiszolgálni, rendeléseket átbeszélni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában