Választás 2022

2022.04.03. 22:51

Jelentős fölénnyel nyert Dankó Béla is

Dankó Béla (Fidesz-KDNP) szintén jelentős fölénnyel nyerte a választást a Békés Megyei 2. számú választókerületben. A képviselő elsőként megköszönte a választópolgárok aktivitását, akik a rossz idő ellenére is vették a fáradtságot, és felismerve a döntés fontosságát, részt vettek a voksoláson.

– Úgy gondolom, hogy a polgárok bölcsen döntöttek, mert a békét, a biztonságot és az ország jövőjének alapját képező gazdasági növekedést választották. Ezért fogunk dolgozni a jövőben is – hangsúlyozta. 

Dankó Béla kiemelte, ahogy eddig, ezentúl is minden választókerületben élő polgárt képviselni fog a Parlamentben. Hozzátette, legfőbb céljuk, hogy az ország tovább fejlődjön.

 

– A térségben is folytatni fogjuk a megkezdett beruházásokat, jelenleg is zajlanak útfejlesztések, de újabb utakat fogunk építeni és felújítani, ugyancsak folytatjuk az infrastrukturális korszerűsítéseket – fogalmazott. Kifejtette, a gazdaságfejlesztésre, a vállalkozások munkahelyteremtő elképzeléseinek támogatására ugyancsak kiemelt hangsúlyt fektetnek.

– Ezentúl is partnerségben dolgozom majd az önkormányzatokkal, hiszen a helyi igényeket ők fogalmazzák meg, segíteni fogom a településeket az elképzeléseik megvalósításában – nyomatékosította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában