Koronavírus Békésben

2022.04.25. 09:27

Heti adat: így változott a fertőzöttek száma Békésben

Ha az újonnan regisztrált fertőzöttek számát figyelembe vesszük, megállapíthatjuk, hogy a koronavírus továbbra sem enged Békés megyében sem. Mutatjuk az elmúlt hét nap adatait.

Illusztráció / Shutterstock.com/

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a hosszú hétvégi összesített adatokat közöljük. A beoltottak száma 6 406 103 fő, közülük 6 192 048 fő a második, 3 861 218 fő a harmadik, 284 966 fő már a negyedik oltását is felvette. Múlt hét csütörtök óta 3325 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 894 278 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Mint megírtuk, az idei év tizedik hetében is vizsgálták a szennyvizet Békéscsabán.

A kimutatásból megtudtuk, a kommunális szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja aszennyvízminták SARS-CoV-2 örökítőanyagának koncentrációja országos szinten továbbra is enyhe emelkedést mutat, Békéscsabán a tendencia pedig stagánál.

Heti vizsgálatunkhoz a koronavirus.gov.hu honlapjáról kölcsönöztük az adatokat. Az első tábla a Békés megyei fertőzöttek számát, valamint annak emelkedését mutatja napi bontásban.

Második vizsgálatunk során az országos statisztikákat néztük meg közelebbről. Ezen az táblán a fertőzöttek, valamint az elhunyt betegek számát láthatjuk.

Előző vizsgálatunkat ide kattintva érheti el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában