Támogatás

2022.04.01. 07:54

Háromszázmillió forintból újul meg az orosházi szakrendelő

Megszületett a kormányzati döntés: 295 millió forint európai uniós támogatást kap a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet modernizálására – tudatta Facebook-oldalán Erdős Norbert államtitkár.

Cs. I.

/Forrás: Erdős Norbert Facebook-oldala/

– Bejelentettük dr. Kásler Miklós miniszterrel és dr. Duray Gergő igazgatóval közös sajtótájékoztatón a nővérszálló 340 millió forint értékű fejlesztését, most a rendelőintézet fejlesztéséről tudunk hírt adni. Ez is bizonyítja, hogy orosházi kórház kiemelt szerepet kap az egészségügy modernizációja során. A munkálatok hamarosan elkezdődnek, az épület, a betegellátáshoz szükséges berendezések megújulnak. Az új, modern eszközök javítják a betegellátás színvonalát, precizitását, ráadásul a rendelő betegeit komfortosabb környezet fogadja majd. 

A támogatást az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében a Járóbeteg szakellátó szolgáltatások fejlesztése című pályázaton nyerte el a város.  A beruházás fontos célja az üzemeltetés fenntarthatóságának a javítása is.

Előzmény:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában