Gyűjtse a miiliókat!

2022.04.08. 15:13

Átvette nyereményét a Békés Megyei Hírlap szerencsés előfizetője

Tavaly decemberben kezdődött Gyűjtse a milliókat elnevezésű akciónk. Ebben hűséges előfizetőinket invitáltuk egy közös játékra, melynek lényege a Békés Megyei Hírlapban megjelent milliós kuponok gyűjtése volt.

V. E.

A nyereményt Pocsaji Richárd főszerkesztő adta át Szabóné Ábel Évának /Fotó: Imre György/

Fotó: Imre Gyorgy

A játék egyik nyertese a békéscsabai Szabóné Ábel Éva lett, aki egy 100 ezer forint értékű zalakarosi wellness hétvégét kapott. Nyereményét pénteken vette át szerkesztőségünkben Pocsaji Richárd főszerkesztőtől.

Az ezúttal szerencsés játékos elmondta, már számtalan nyereményjátékban kipróbálta magát, de ez az első nyereménye, amit nagy meglepetéssel fogadott.

Hozzátette, már legalább két évtizede Békés Megyei Hírlap előfizetők férjével, azonban a lapot a családfő forgatja rendszeresen, míg ő inkább a beol.hu-n követ minket. Főként a közéleti aktualitások érdeklik írásainkból, de bármit szívesen elolvas oldalunkon teendői közötti pihenésként. Végül elárulta, terveik szerint férjével együtt utaznak majd, ám a megfelelő időpontot még nem találták meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában