Békéscsaba

2022.04.12. 12:57

Átvette megbízólevelét Herczeg Tamás országgyűlési képviselő

Átvette kedden Békéscsabán, a városházán országgyűlési képviselői megbízólevelét Herczeg Tamás dr. Styaszni Andreától, a Békés megyei 1. számú országgyűlési egyéni választókerület választási bizottságának elnökétől.

L. B.

dr. Styaszni Andrea és Herczeg Tamás /Fotó: Bencsik Ádám/

Fotó: Bencsik_Adam

Az elnök ismertette, hogy a bizottság kilenc alkalommal ülésezett, 11 jelöltet vett nyilvántartásba. A választókerület tíz településén 68 ezren voltak jogosultak voksolni, több mint 47 ezer érvényes szavazat érkezett. Sorolta, hogy a jelöltek milyen eredményeket értek el, a Fidesz-KDNP-s Herczeg Tamás csaknem 23 ezer voksot szerzett. A bizottság pedig határozatával megállapította, hogy ő szerzett mandátumot, így ő vehette át a megbízólevelet.

Herczeg Tamás – akinek gratulált dr. Styaszni Andrea mellett Szarvas Péter polgármester és dr. Bacsa Vendel jegyző is többek között – elmondta: folyamatosan kapcsolatban lesz a választókerület tíz településének vezetőivel, lakóival, bízik abban, hogy a jövőben is eredményesen, közösen dolgozhatnak a terveik megvalósításáért. Ez volt a hetedik alkalom, hogy megbízólevelet vett át: ötször önkormányzati, másodszorra pedig országgyűlési képviselőként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában