Képviselőjelölt

2022.04.28. 08:14

Alföldi Károlyt támogatja a KDNP a csabai választáson

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) békéscsabai szervezete – a Fidesz helyi szervezetével összhangban – Alföldi Károlyt támogatja a június 26-án esedékes időközi önkormányzati képviselő-választáson a Lencsési lakótelepen, a 4. számú egyéni választókerületben – ismertették közleményükben.

Úgy vélik, Alföldi Károly személye a garancia a közelmúltban elhunyt dr. Ferenczi Attila által végzett magas színvonalú városfejlesztő munka és közösségépítő tevékenység folytatására, a választókerület további töretlen fejlődésére.

– A kereszténydemokrata értékekre, azok képviseletére sosem volt még akkora szükség, mint manapság. A KDNP szellemiségéből és lelkiségéből fakadóan a tisztesség, a béke és a biztonság pártján, mindig a családok oldalán áll – hangsúlyozták.

Hozzátették: Alföldi Károly elkötelezett az egyetemes emberi értékek, a nemzeti érdekek, a családok, a szociálisan istápolásra szorulók képviselete, illetve Isten teremtett világának megőrzése mellett. Meggyőződéses lokálpatrióta, szívügye a Lencsési lakótelepen és a környéken élők sorsa, az ott élőkkel az ott élőkért kíván dolgozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában