Galériával

2022.04.16. 06:45

A Pipi Szendvicsbár lett a legjobb békéscsabai hely

Február 28-tól 25 napon keresztül zajlott a szavazás a beol.hu/törzshely-oldalunkon, ahol a kedvenc Békés megyei vendéglátóhelyek mérték össze népszerűségüket.

N. Sz.

Hatalmas sikerként értékelik az első helyezést /Fotó: Bencsik Ádám/

A lelkes törzsvendégek szavazatai alapján a megyeszékhely kategóriájában a Pipi Szendvicsbár végzett az élen. 
Szabó Tibor franchise-vezető elmondta, a bár egy országos franchise-hálózat része, Békéscsabán hatan dolgoznak a vendégek elégedettségéért. A versenyre történő nevezéskor a kíváncsiság motiválta a csapatot, a győzelemmel pedig nagyon fontos visszajelzést kaptak. 

Mi is pénzből élünk, ahogy más, de hatalmas siker, hogy ezen a megmérettetésen is értékelték a tevékenységünket, vendégszeretetünket. Ezúton is köszönöm a szavazóknak a bizalmat és a kattintásokra szánt időt 

– fogalmazott Szabó Tibor. 

 

Hozzáfűzte, a békéscsabai dolgozói csapatnak abszolút motiváció a pénznyeremény, valamint az erkölcsi elismerés, tudatosította is bennük, valójában ez az ő győzelmük. 

Jómagam is sokat álltam a pultban, és gyakran tapasztaltam, hogy az emberek rosszkedvűen, mogorván léptek be az ajtón. Óriási sikerként könyveltem el, ha egy finom étellel, néhány jó szóval mosolyt csaltam a vendégek arcára. Ez most sincs másként a kollégáknál 

– tette hozzá. 

Szabó Tibor hangsúlyozta, a békéscsabai Pipipont valamivel több mint három éve működik, igyekszik korrekt áron, friss alapanyagokból kínálni finom ételeket a helyieknek. A világjárvány alatt hat hetet voltak zárva, de átbillentek a zökkenőkön, a sikerük pedig azóta is töretlen. 
– A „cseppekből áll a tenger” szemléletre alapozzuk üzletpolitikánkat, szerencsére sokan járnak hozzánk, napi 300 szendvicset adunk el, és a saláták, sültek, desszertek is szép számmal fogynak. Az emberek meghálálják a lelkiismeretességet. 

Az étlapot úgy alakítottuk ki, hogy mindenkinek megfeleljünk, tekintve az árakat is: diákok, egyetemisták, sőt kisnyugdíjasok is be tudnak jönni. 

Mindent frissen sütünk meg a rendelés leadása után, ebből nem engedünk. Magyar alapanyagokból, hazai beszállítókkal dolgozunk. A hozzávalókat csabai hentestől, csabai zöldségestől, vagy a környékről szerezzük be. A reklámjaink során nem sémákat követünk, inkább kicsit bohókásan szólítjuk meg a helyi célközönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában