Mezőkovácsháza

2022.03.05. 15:00

Megkoronázták a királyi párt a Hunyadiban

Tizenhatodik alkalommal választott bálkirályt és bárkirálynőt a mezőkovácsházi Hunyadi gimnázium. Az uralkodók sora két új névvel bővült. Az idei évben Halász Dániel és Horváth Anna Lizett lépett a trónra.

A bálkirálynak és a bálkirálynőnek a koronát a leköszönő királyi pár, Tóth Balázs és Faragó Dóra adta át. A végeredmény a Facebook szavazás, a diákok és tanárok szavazatai, valamint a kampányfilmekre leadott pontok alapján született meg. A külső szakmai zsűri tagjai médiaszakemberek, énekesek, színészek, stílus-és divattervezők, influencerek, valamint a Duma Színház tagjai voltak. A díjakat Duma Zsolt „ceremóniamester” mellett Simon Nóra Edina, az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője adta át.

A szoros és izgalmas játék végén a következő eredmények születtek: Legjobb kampányfilm: Lengyel Dóra; Look Of The Year - a Facebook szavazás győztese: Czille Szemiramisz; A „hunyadi-lakók” titkos kedvence: Halász Dániel; Udvarhölgy: Lengyel Dóra; Kancellár: Kovács Marcell; Bálkirálynő: Horváth Anna Lizett, bálkirály: Halász Dániel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában