Ragadd meg a lehetőséget!

2022.03.19. 07:04

Már csak pár nap maradt, hogy jelentkezz a Tündérszépekre!

Javában zajlik a verseny, ne habozz, jelentkezz!

Balog-Valastyán Mercédesz

Idén is elindult a Tündérszépek országos szépségversenyünk, melyben ezúttal egy kis változás történt, hiszen március elsejétől egyből régiónk szépségei mutatkoznak be. Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Bács-Kiskunban, Békésben és Csongrád-Csanád megyében. Ötven napon át minden nap új gyönyörű hölgyet mutatunk be hírportálunk főoldalán, ahol olvasóink szavazhatnak rájuk minden nap.

 

Nem árt tudni, hogy a versenyre március 22-ig lehet jelentkezni, így nem érdemes már sokáig halogatni a jelentkezést. Az elmúlt néhány napban több Békés megyei jelentkező portfólióját is bemutattuk hírportálunkon, ahol még megtekinthetőek Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megye hölgyei is.

 

Ha véget ér a regionális verseny, mindegyik megyéből 1-1 lány jut tovább az országos döntőbe, hogy versenyezzenek a koronáért. Egy versenyző pedig a kapott szavazatok átlaga alapján lép a következő fordulóba, ahol az ország  közönségkedvencei mérkőznek meg, hogy a döntőbe jutásért. Akik pedig szavaznak a hölgyekre, azok között értékes nyereményt sorsolunk ki.

 

A versenyre akár saját portfólióval is lehet jelentkezni, így akiről készült az elmúlt időszakban egy képsorozat, azzal is tud nevezni szépségversenyünkre. Aki pedig úgy gondolja, hogy szívesen állna modellt Imre György, a beol.hu és a Békés Megyei Hírlap fotóriportere előtt, kérhet ingyenes fotózást is, amelyet Békéscsabán készít el kollégánk, aki immár negyedik éve fotózza a Tündérszépeket. Tapasztalatával sokat segít a lányoknak a megfelelő póz kiválasztásában, hogy mindegyikük a legszebb oldalát mutassa meg.

 

A fotózások eddig mindig kiváló hangulatban teltek és minden lányról szuper képek készültek. Ha sikerült meggyőznünk, akkor már nem maradt más hátra mint a jelentkezés. Kattints és nevezz versenyünkre! 

 

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya – aki mentorként segíti majd a jelentkezőket –, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában