Hetvenötezredik ügyfél

2022.03.23. 11:42

Csak pár percet kell várakozni a békéscsabai vasútállomáson lévő kormányablaknál

A hetvenötezredik ügyfelet fogadták a vasútállomáson lévő kormányablakban.

L. B.

Ügyfélkapuval kapcsolatos ügyet intézett Pusztai Barbara ügyintézőnél szerdán a békéscsabai Vadi Tímea. Ő lett a 75 ezredik ügyfél, aki megfordult a vasútállomáson lévő kormányablakban, ebből az alkalomból köszöntötte virágcsokorral és emléklappal Takács Árpád megyei kormánymegbízott, dr. Gulyás György járási hivatalvezető és Herczeg Tamás országgyűlési képviselő.

Jó döntésnek bizonyult, hogy Békéscsabán megnyílt a második kormányablak is 2019 szeptemberében, két és fél éve fogalmazott dr. Gulyás György. A járási hivatalvezető hozzátette, ezzel közelebb hozták az ügyintézési lehetőséget az ügyfelekhez, hiszen azoknak, akik vonattal vagy busszal érkeznek Békéscsabára, nem kell bemenniük a belvárosba ahhoz, hogy rendezzék ügyes-bajos dolgaikat.

Pusztai Barbaránál intézte ügyét a vasútállomáson lévő kormányablakban Vadi Tímea, a háttérben Takács Árpád és Herczeg Tamás /Fotó: L. P./

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő hozzátette, 2500-féle ügy intézhető a kormányablakokban a közigazgatási reformnak köszönhetően. Hangsúlyozta, mindössze pár percet kell várakozniuk a betérőknek. A vasútállomáson lévő kormányablak egyre kedveltebb – tavaly 37 ezren vették igénybe –, és szerinte nem csak a vonattal vagy busszal érkezők számára hasznos, hiszen a környékben több a parkolási lehetőség, mint a belvárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában