Kormányablak

2022.03.10. 17:40

A százötvenezredik ügyfelet köszöntötték Mezőkovácsházán

A mezőkovácsházi kormányablak 150 ezredik ügyfelét, Rácz Renáta Ágnest köszöntötte Erdős Norbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár, Takács Árpád, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, Csepreghy Elemér, a város polgármestere és Béni Attila, a járási hivatal vezetője.

P. G.

A 150 ezredik ügyfelet oklevéllel, virágcsokorral és egy kis édességgel köszöntötték.

A 30 éves, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei származású hölgy elmondta, lakcímváltozás miatt érkezett a kormányablakba.

– Gyors, kedves, rugalmas és szakszerű ügyintézéssel találkoztam, minden a legnagyobb rendben volt – osztotta meg tapasztalatait Rácz Renáta Ágnes, aki Békéscsabán él férjével, ezért is volt szükség arra, hogy új lakcímkártyát intézzen. Mint megtudtuk, mezőgazdasági jellegű vállalkozást működtetnek Mezőhegyesen, és munkájuk kapcsán szinte naponta jár át Békéscsabáról a dél-békési városba.

Erdős Norbert államtitkár hangsúlyozta, a magas ügyfélszám is bizonyítja a kormányablakok létjogosultságát. Mint mondta, nagyon fontosnak tartja, hogy az ügyintézés egy helyen koncentrálódik, a polgárok egy helyen 2500 féle ügykört intézhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában