Döntés

2022.03.17. 13:00

A Csillagfürt nevet viseli a békési református óvoda

A Csillagfürt nevet viseli majd az új református óvoda – értesült hírportálunk annak kapcsán, hogy a közelmúltban tartotta ülését a református egyházközség és intézményének igazgatótanácsa, amelynek részeként több fontos dologban is döntöttek.

P. G.

Mint megtudtuk, az igazgatótanács tagjai szavaztak arról, hogy felvételi rendszer lesz a református óvodában a következő tanévtől, amelyhez egy kérdőívet dolgoztak ki a döntés-előkészítők. A felvételnél előnyt jelent a felekezeti hovatartozás. Erre is rábólintottak a grémium tagjai, valamint döntöttek az óvoda nevéről. A köznevelési intézmény intézményegységeként működő óvoda neve Csillagfürt Református Óvoda lesz. Mint ismert, az egyházközség félmilliárdos beruházásként új óvodát épít a Földvár Bölcsőde mellett, az Élővíz-csatorna partján, és a következő nevelési év is itt indul majd. Ugyancsak döntés született a leendő ötödik évfolyamos osztályokat vezető pedagógusokról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában