Tisztújítás

2022.02.27. 19:00

Új vezetőket választott az orosházi szövetkezet

Tisztújító közgyűlését tartotta a napokban az Orosházi Lakásszövetkezet az igazgatóság, valamint a felügyelő bizottsági tagok lejáró mandátumai miatt.

Cs. I.

Hírportálunk úgy értesült, komoly érdeklődéssel kísért esemény nagy létszámú érdeklődő előtt zajlott. Teljesen új igazgatóság, illetve felügyelőbizottság kapott megbízatást Orosházán. 

A közgyűlésen született döntés értelmében március 7-től a megválasztott igazgatósági tagok: Vincze Tibor (elnök), Szépe Gáborné, Tószeczkiné Keresztes Izabella, Imre Zsolt, Kovács Péter. A felügyelő Bizottság tagjai: dr. Svarsnigné dr. Fülöp Gabriella (elnök), Gelegonya Ágnes, Megyeri Emese. Az új elnök a folytatásban Vincze Tibor. A megválasztott tisztségviselők megbízatása a jelenleg érvényben lévő alapszabály értelmében, az eddigi gyakorlatnak megfelelően 5 évre szól. A teljes átadás-átvételt követően Új Lakásszövetkezet Orosháza névvel működik majd hivatalos közösségi oldaluk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában