Négyfunkciós eszköz

2022.02.14. 07:00

Tisztább lesz a levegő a békési gyermekrendelőben

Immáron tisztított levegő várja a békési gyermekrendelőbe érkezőket – értesült hírportálunk.

P. G.

Kenyeres-Zsebics Emőke alelnök, dr. Tamási Adrien és Budás-Budai Tünde alelnök

Fotó: BMH

A közelmúltban a Békési Fiatalokért Egyesület négyfunkciós levegőtisztító készüléket adományozott a békési gyermekorvosi rendelőnek. Mint a szervezet közleményéből megtudtuk, a négy gyermekorvost és több ezer gyermeket kiszolgáló váróteremben naponta sokan fordulnak meg. A készülék segítségével ezentúl a váróban is folyamatos lesz a levegő tisztítása, a tanácsadásra érkező egészséges gyermekek, felnőttek alacsonyabb kockázatot vállalnak belépéskor.

Közleményében a Békési Fiatalokért Egyesület kiemelte dr. Tamási Adrien házi gyermekorvos és asszisztense segítségét, megköszönték, hogy gondoskodnak a készülék rendeltetésszerű használatáról. Hangsúlyozták, a betegek világnapján ezzel szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy az egészség mennyire fontos, hiszen annál értékesebb nincs. Kiemelték hálával tartoznak a békési egészségügyi ellátást végző dolgozóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában