Magyar Közút Nonprofit Zrt.

2022.02.04. 09:00

Táblák segítik a közlekedőket Békésen

A Békésről Tarhos felé vezető, 4238-as jelű mellékúton, mindkét irányból Rosszerdő feliratú eligazító táblákat helyeztek ki a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai.

P. G.

Polgár Zoltán és Csapó László a tábláknál /Fotó: Apáti-Nagy Lajos/

A változás szolgálja a településrész könnyebb megközelíthetőségét és a tájékozódást is – tájékoztatta hírportálunkat Polgár Zoltán, Békés fejlesztésekért felelős alpolgármestere, aki Csapó Lászlóval, a polgármesteri hivatal műszaki osztályának szakemberével kereste fel a helyszínt a napokban. Polgár Zoltán elmondta, lakossági fogadóóráin több megkeresés is érkezett hozzá a kérdésben: – Az érintett szakaszon közlekedők, különösképpen este, sötétedés után csak GPS segítségével tudták megtalálni a Békés-Rosszerdő felé vezető másodrendű utat. Ezért is kezdeményeztem a táblák elkészítését és kihelyezését – tájékoztatott a változás hátteréről az alpolgármester, aki hangsúlyozta, a közút szakemberei gyorsan léptek a kérdésben, és ezzel meg is könnyítették az autósok dolgát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában