Női szerepek vidéken és az agráriumban

2022.02.16. 13:00

Nőknek nyújt segítséget az Orosházán bemutatott könyv

Bartucz Éva Női szerepek vidéken és az agráriumban című könyvének bemutatóját tartották a Petőfi művelődési központban kedden este Erdős Norbert, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletéért felelős államtitkárának a fővédnökségével.

Konrád Istvánné beszélgetett Bartucz Évával /A szerző felvétele/

A könyv egyik célja, hogy minden aktív, álmokkal rendelkező nő számára segítséget adjon ahhoz, hogy megvalósítsa álmait függetlenül attól, hogy hány éves, milyen végzettséggel rendelkezik. Az önbizalom, a kitartás és a helyes egyensúly fenntartása a női szerepek között az élet minden területén segíthet. A feladat a női energiákkal való jó gazdálkodás, és hit önmagunkban, ami eljuttat a célig. A könyv másik célja, hogy megerősítést adjon ahhoz a felismeréshez, hogy a női vezetői létben sokkal több a kérdés, mert az emóciók áthatják a döntések nagy részét, de ez nem baj. A könyv azt mutatja be, hogy egy nagy cég építése és működtetése közben milyen kérdésekre kéne választ kapnunk, hogyan maradjunk fókuszban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában