Szeghalom / Szarvas

2022.02.02. 07:34

Két megyei rendőrkapitányság élére is új vezetőt neveztek ki

Dr. Varga K. Attila r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány két rendőrkapitányság új vezetőjének adta át ünnepélyes keretek között a kinevezésükről szóló parancsot.

Molnár Sándor r. alezredes (balról), a Szarvasi Rendőrkapitányság vezetője, dr. Varga K. Attila r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Czeglédi Lajos r. alezredes, a Szeghalmi Rendőrkapitányság vezetője

Forrás: police.hu

Két rendőrkapitányság élére nevezett ki új vezetőt kedden hatállyal dr. Varga K. Attila r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője - írja a police.hu

A Szeghalmi Rendőrkapitányság vezetőjévé nevezte ki Czeglédi Lajos r. alezredest, a Szeghalmi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának vezetőjét, a Szarvasi Rendőrkapitányság vezetője pedig Molnár Sándor r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának közrendvédelmi osztályvezetője lett.

 A kinevezésekről szóló állományparancsot a megyei rendőrfőkapitány kedden, ünnepélyes keretek között adta át, majd mindkét rendőrkapitánynak jó egészséget, erőt és sok sikert kívánt a szolgálatuk ellátásához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában