Kampányindító/frissítve

2022.02.12. 09:34

Betörtek a békéscsabai Fidesz-irodába, a rendőrség azonosította a tettest

Pénteken az esti órákban egy üveggel betörték a békéscsabai Fidesz-iroda ablakát.

Beol.hu

– A választás a demokrácia ünnepe. Demokrataként nem kérhetek mást, mint hogy mindannyian tartózkodjunk mindenféle erőszakos cselekménytől! Jó munkát kívánok mindenkinek! Köszönöm! - olvasható Herczeg Tamás országgyűlési képviselő közösségi oldalán.

Herczeg Tamás mutatta a rongálás helyszínét /Fotó: Imre György/
Fotók: Herczeg Tamás/Facebook

A rendőrségtől megtudtuk, a Békéscsabai Rendőrkapitányság rongálás vétsége miatt indított nyomozást. Szombaton délután kiadott közleményükben azt írják, a bűncselekmény pénteken, nem sokkal 20 óra után történt. Az elkövetőt és a bűncselekményt közterületi kamerák is rögzítették. A rendőrség által kiadott videón az látszódott, hogy egy imbolyogva járó, piros sapkás férfi, kezében vélhetően egy italos üveggel közelít az iroda felé. 

A férfi az irodához érve megállt egy pillanatra, kezét felemelte, mintha szelfit csinálna, majd jobb lábbal többször belerúgott a kirakatba.

Frissítés 17. 40.: A rendőrség közlése szerint a korábban kiadott videón látható elkövetőt azonosították, így a videót eltávolítottuk a cikkből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában