Menetrend

2022.01.24. 10:39

Újra este fél hétkor indul majd busz Gyuláról Csabára

Január 31-től a hét minden napján 18 óra 30 perckor indul busz Gyuláról Békéscsabára – ismertette Herczeg Tamás országgyűlési képviselő.

Beol.hu

A képviselő a szaktárcához fordult /Fotó: Herczeg Tamás/Facebook/

A képviselő emlékeztetett, miszerint pár héttel ezelőtt – lakossági kérést figyelembe véve – megváltoztatták a menetrendet a két város között közlekedő autóbuszok esetében, így a korábban 18 óra 30 perckor induló járat szabadnapokon később indult a megszokottnál. Azonban amíg ez a döntés egyeseknek kedvező volt, addig másoknak kedvezőtlen, és mint ahogy Herczeg Tamás fogalmazott, szélesebb körű volt az az igény, hogy maradjon érvényben az eredeti menetrend. Az országgyűlési képviselő ezzel kereste meg Schanda Tamást, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettesét. Hangsúlyozta, 

a szaktárcánál kiemelten fontos társadalmi igényként kezelték a többeket érintő lakossági felvetést, 

figyelembe vették a jelzéseket, és – mint ahogy őt tájékoztatták – ennek megfelelően felülvizsgálták és visszaállították a menetrendet. Ami azt jelenti: január 31-étől szabadnapokon is 18 óra 30 perckor indul a járat Gyuláról Békéscsabára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában