Karácsonyi Angyalok - Galériával

2022.01.10. 13:55

Több száz rászoruló család kapott ajándékot az elmúlt időszakban

Több száz, rászoruló családoknak és gyermekeknek összeállított csomagot, valamint cipősdobozba tett ajándékot juttatott el a közelmúltban Bonnyai Sándor és csapata Békés megye számos településén a Karácsonyi angyalok nevet viselő akció során.

L. B.

Bonnyai Sándor elmondta, legutóbb is rengetegen csatlakoztak a kezdeményezéshez, nemcsak Békéscsabáról és Békés megyéből, hanem az ország minden szegletéből, például a fővárosból és a Dunántúlról is. Az összegyűjtött adományokból – amelyek között voltak tartós élelmiszerek, tisztító- és fertőtlenítőszerek is az édességek mellett – egységcsomagokat állítottak össze: 300, egyenként 10 ezer forint értékű pakk készült a családoknak, 420 a gyermekeknek, emellett 186 cipősdobozba csomagolt felajánlás érkezett.

Ebben a viszontagságos, kétségekkel terhelt helyzetben is megéltem a felajánlók révén a cselekvő szeretet nagyságát, hiszen ezeken az ajándékokon keresztül a törődés, a jóság lángját vihettük el a rászoruló családok, gyermekek életébe – hangsúlyozta, hozzátéve, ezúttal is a csoda valósággá vált.

Karácsony előtt folyamatosan úton voltak, hogy kiosszák a jóságokat, találkoztak gyerekekkel és családokkal, azaz sorsokkal. A fiatalok és az idősek pedig köszönték a segítséget. Sorolta, miszerint jártak Békéscsabán, Békésen, Gyulán, Zsadányban, Nagybánhegyesen, Tarhoson, Kétsopronyban, Köröstarcsán, Újkígyóson, Szabadkígyóson, Orosházán, Dobozon és Mezőkovácsházán.

Bonnyai Sándor – akit hírportálunk olvasói pár éve az Év emberének választottak – kiemelte: a karácsonyi angyalok most is szárnyakat bontottak, a mindennapi kötelezettségeik, családi és magánéleti teendők mellett másokra is gondoltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában