Magyar Falu Program

2022.01.27. 07:19

Teljesen felújítják a nagyszénási egészségügyi központot

A Magyar Falu Program keretében az egészségügyi központ (ahol a gondozási központ, az orvosi rendelők, három háziorvos, fogorvos, gyermekorvos és a védőnők dolgoznak) épületének a felújítására nyert támogatást az önkormányzat még 2021-ben.

Cs. I.

Az áramhálózatot kicserélik – mutatta Nyemcsok János

Fotó: Imre György

 Nyemcsok János polgármester a helyszínen megmutatta, miközben zavartalan az ellátás az épületben, a kivitelezést végzik a villanyszerelők. 

– Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése címén jutottunk fejlesztési forráshoz. Már nagyon időszerű volt ennek az épületnek a külső és belső felújítása – mutatott körbe a váróteremben a polgármester. Elmondta, a támogatási összeg egészen pontosan 64 millió 218 ezer forint. Emlékeztetett, az elektromos áramhálózat napjaink legkorszerűbb műszereinek zavartalan működéséhez elengedhetetlen. De ebből a pénzből jut az épület energetikai felújítására, külső szigetelésére is. Ez pedig a folytatásban az ingatlan közüzemi költségeinek takarékosabbá tételét jelentheti az önkormányzat számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában