Bérlet

2022.01.25. 11:00

Rekreációs támogatást biztosítanak Békésen

Az önkormányzat a 60. életévét betöltött lakosok részére rekreációs támogatásként 20 alkalmas bérletet biztosít, mely a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdőben gyógyvizes gyógymedence használatára és a Békési Uszodában a medencék és a működő szolgáltatások használatára jogosít – tájékoztatta lapunkat a városháza. 

P. G.

Rekreációs támogatás akkor nyújtható, ha a kérelmező jövedelme nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 900 százalékát, jelenleg a 256 ezer 500 forintot. A támogatás igénylésekor az életkort és a lakóhelyet, mint a jogosultság feltételeit, személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatásával kell igazolni. A bérlet a jogosultságot megállapító jogerős határozat bemutatásával a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdőnél, vagy a Békési Uszodában vehető át. A kiállításától számított 6 hónapon belül használható fel. Az uszodabérlet a békési polgármesteri hivatalban igényelhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában