Az év utolsó napján is segítettek

2022.01.03. 17:43

Kölyökpezsgővel és rétessel lepte meg a Fidelitas a lakásotthonos fiatalokat Békésen

Békés Karácsony elmúltával, az év utolsó napján sem feledkeztek meg a karitatív tevékenység fontosságáról a békési Fidelitas tagjai – tájékoztatta hírportálunkat Serfecz Dávid, a szervezet elnöke. Mint elmondta, december 31-én a békési és tarhosi lakásotthonokban nevelkedő fiatalokat lepték meg.

P. G.

– Az óév utolsó napján egy-egy üveg kölyökpezsgővel és rétessel kedveskedtünk nekik – tudtuk meg Serfecz Dávidtól, aki kiemelte, a találkozón arról is beszélgettek az ott élő fiatalokkal, milyen terveik vannak a jövőre nézve, mit szeretnének csinálni felnőtt korukban. Mint elárulta, nagyon tartalmas eszmecserét folytattak. A városi elnök külön kiemelte a lakásotthonokban dolgozó nevelők tevékenységét, akik szívükön viselik a fiatalok sorsát, és nagy alázattal, illetve emberséggel végzik az olykor nem könnyű munkát, és teszik ezt az év minden egyes napján, megállás nélkül.

A szervezethez kapcsolódó hír, hogy még decemberben tisztújító csoportülést tartott a Békési Fidelitas. Az eseményen Serfecz Dávid beszámolt az elmúlt mintegy két évben végzett munkáról.

– A csapatmunkának, a közösségünk összefogásának köszönhetően megannyi programot, sikeres akciót vittünk véghez – fogalmazott az elnök, aki részletesen szólt ezekről a kezdeményezésekről.

Az elmúlt ciklus értékelését követően a tisztújítás során megerősítették elnöki feladataiban Serfecz Dávidot, valamint két alelnökét, Kenyeres-Zsebics Emőkét és Vágási Somát. Az újraválasztott elnökség nevében Serfecz Dávid megköszönte a bizalmat. A megbízásuk a következő két évre szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában