Szavazás

2022.01.26. 14:25

Kelemen Imre lett az év embere

Lezárult a napokban a Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu nagysikerű játéka, melyben hagyományainknak megfelelően arra kértük olvasóinkat: a tavalyi hét emberei közül válasszák meg az év emberét. Idén is több ezer szavazat érkezett szerkesztőségünkbe.

Kelemen Imre (balról), Papp-Jóljárt Gyöngyi, Telek Sándorné és Pap Andrásné

Az online voksok és a Békés Megyei Hírlapból kivágott, beküldött szavazószelvények alapján Kelemen Imre, Tarhos tanyagondnoka, a Tarhos Mindenkié Civil Egyesület elnöke végzett az élen. 

Második Papp-Jóljárt Gyöngyi, a Békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola igazgatója, harmadik a mezőkovácsházi Telek Sándorné, aki  1965-től 2006-ig dolgozott védőnőként. 

Az online versenyben elért kimagasló eredményéért különdíjat vehet át a magyarbánhegyesiek gyógypedagógusa, Pap Andrásné.

Az elismeréseket egy későbbi időpontban Az év sportolója, év embere gálán nyújtjuk át Békésen.

A Békés Megyei Hírlapból kivágott szavazószelvényt beküldők között ajándékcsomagokat sorsoltunk ki, melyek nyertesei a következő olvasóink: Gyöngyösi Szilvia (Békéscsaba), Róbert Lászlóné (Köröstarcsa), Oláh József (Csorvás). Kollégáink felveszik a kapcsolatot a nyertesekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában