Előrejelzés

2022.01.13. 09:00

Ilyen időjárás várható csütörtökön Békésben

Mutatjuk, hogy csütörtökön milyen időjárásra számíthatunk Békésben.

A köpönyeg.hu tájékoztatása szerint Békés megyében a csúcshőmérséklet 1 Celsiuk-fok körül alakul csütörtökön. Ami a minimumot illeti, estére megközelítőleg -7 Celsius-fokig csökkenhet a hőmérséklet. Északnyugat felől többször megnövekszik a felhőzet, de esetleg északkeleten fordulhat csak elő hószállingózás, vagy szitálás. Az északnyugati szél többfelé lesz élénk.

Gyenge melegfronti hatás terheli szervezetünket, mely különösen megviselheti az időseket és a krónikus betegeket. Az arra érzékenyeknél fejfájás, alvászavar, fáradékonyság jelentkezhet, továbbá fizikai és szellemi teljesítő képességünk is romolhat. Ennek köszönhetően sokaknál figyelmetlenség, koncentrációs zavar jelentkezhet, ami növeli a balesetek előfordulásának kockázatát. A szív-és érrendszeri betegeknek különösen megterhelő ez az időjárási helyzet. Náluk jellemzően vérnyomás-ingadozás, szédülékenység alakulhat ki. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában