Békéscsaba

2022.01.15. 18:46

Esküvőkiállítás: nem csökkent a házasodási kedv

Szombaton is sokan látogattak el a Csaba Centerbe az esküvőkiállításra, mely vasárnap is folytatódik a bevásárlóközpontban.

Ny. L.

Kocsis-Sajti Anikó marketingvezető hangsúlyozta, sokat jelent a jegyeseknek, szüleiknek, hogy egy helyen találhatják meg, láthatják közel 30 kiállító révén a kínálatot, és személyesen egyeztethetnek, állapodhatnak meg az esküvőipar” számos területén működő vállalkozókkal. A színpadon interjúk, beszélgetések során is betekintést nyerhetnek az érdeklődők az aktuális esküvői trendekbe és útmutatást, segítséget kapnak a döntés meghozatalához.

Több szolgáltató elmondta, azzal a céllal érkezett a kiállításra, hogy ha csak egy üzletet is köt, már megérte. 

Ezzel szemben több konkrét lekötésük is volt pénteken és szombaton. Mindez azt mutatja, hogy a házasodási kedv nem csökkent, sőt inkább nőtt, illetve sokan idén tartják meg a pandémia miatt elhalasztott esküvőjüket.

Fotók: Imre György

Kocsis-Sajti Anikó kiemelte, vasárnap 17 órakor rendezik meg a Csaba Center Jegyespárja 2022. verseny eredményhirdetését és díjátadását. Vasárnap délelőtt tíz óráig lehet még online módon voksolni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában