Ingatlanbazár

2022.01.22. 19:45

Családos elegancia Gyulán, a Kastélykert városrészben!

Jelenlegi családja jó eséllyel kinőhette ezt a szimpatikus és nagyon szépen rendben tartott házat Gyula szívében. Vajon ki csap le a szuper lokációra és a kellemes terekre? Fotók egy baba illatú otthonból!

„Gyula legjobb helyén felújított családi ház eladó! Kastélykert városrészben eladó a képeken látható családi ház, amely fürdő bejáratától kb. 300 méterre, a Csiga kert közvetlen közelében, csendes utcában helyezkedik el. 

A lakóépület hasznos területe 134 m2, falazata tégla, a tetőtere beépíthető, így a lakótér tovább növelhető. A ház 2017-ben teljes belső felújításon esett át, melynek keretein belül az összes nyílászáró, a gépészet (új fűtési rendszer, padlófűtéssel), a konyha és a fürdőszoba is felújításra került. [...] A konyhából egy kb. 10 m2-es, jó állapotú, normál belmagasságú száraz pince is megközelíthető. Az épülethez tartozik egy kb. 30 m2-es terasz, illetve egy különálló, tégla falazatú garázs is, amely jelenleg felújítandó állapotú. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában