Gólyahír

2022.01.17. 06:48

Az első kisbabát köszöntötték Békésen

Az idei első békési újszülöttet és szüleiket köszöntötte a minap a Békési Fiatalokért Egyesület nevében a szervezet elnöke, Serfecz Dávid és két alelnöke, Budás-Budai Tünde és Kenyeres-Zsebics Emőke.

P. G.

Az átadón Kenyeres-Zsebics Emőke, Rádai Jenő, Rádai Jenőné, gyermekük, Náré, Budás-Budai Tünde, Serfecz Dávid /Fotó: BMH/

Fotó: Picasa

Az egyesület Gólyahír Programjának keretében ajándékcsomagot adtak át Rádai Ná­rénak, illetve szüleinek, Rádai Jenőnek és Rádai Jenőnének. 

– Az édesanya az év első napján hozta világra gyermekét – derült ki az egyesület tájékoztatásából. 

A Békési Fiatalokért Egyesület idén indította útnak a Gólyahír Programját, melynek célja, hogy az adott év első békési babáját köszöntsék és családját megajándékozzák. 

Mint kiemelték, Békésen sokféleképpen ünneplik, támogatják az újszülött gyermekeket, például az önkormányzat babacsomagot juttat el, és aki igényli, babafát is ültet tiszteletükre. Az egyesület szeretné, ha a család és majd a jövőben a gyermek is emlékezne arra, hogy ő az adott évben különleges volt, ő született először a városban, ezért hívták életre a programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában