Fejlesztés

2022.01.26. 11:00

A sámsoni művelődési ház homlokzatát is rendbe teszik

Lépésről lépésre – fogalmazhatunk így, ha a művelődési ház fejlesztéséről esik szó. A könyvtári rész már korábban elkészült, a nagyteremben is zajlott felújítás, az ingatlan külső, energetikai felújítására azonban eddig várni kellett.

CS. I.

A polgármester, Annus István arról is beszámolt, miközben megosztotta az örömhírt, hogy a településen járt Erdős Norbert államtitkár, aki látva a lepusztult épületet azt mondta: – Mintha megállt volna az idő. Visszaröppentünk a hatvanas évekbe. Ide tényleg kell a segítség. A munkaterületet a békés- sámsoniak még tavaly decemberben adták át a kivitelezőnek. A művelődési ház épületét szigetelik, kicserélik a nyílászárókat, valamint kialakítanak egy mozgáskorlátozott mosdót is. – A tetőszerkezetre, az aula és a folyosó burkolására, festésére, a nagyterem és az öltözők fűtéskorszerűsítésére, az illemhelyek felújítására és az udvarra tervezett főző-, bográcsozóhelyekre is forrást szeretnénk nyerni a TOP Plusz és Magyar Falu Programban – tudatta lapunkkal Annus István polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában