Békéscsaba - videóval

2021.12.04. 15:19

Pörgős tánczenével zárja az évet a One String

A napokban jelent meg a One String együttes legújabb száma, a Még egy nyár.

A magát műfaji korlátok közé sorolni nem akaró együttes, nemrég debütált új dalával. A téli szeles hidegben igazi szív melengető nosztalgia a „Még egy nyár” címre hallgató mű. Az elektronikus kitekintés nem szokatlan a szerző producer Nagy Attila Naten világától hiszen különböző néven már több esetben készitett EDM változatokat, mixeket.

Mindig izgalmas kipróbálni valami új hangzást, valamit, amit nem várnának sokan egy formációtól, ami alapvetően elektro-akusztikus hangszerelésre támaszkodik. Boldogok vagyunk, hogy egy másik arcunkat is megmutathatjuk a hallgatóinknak, akik a csatornánk szerint már több ezren vannak – nyilatkozott lelkesen a dalszerző.

Videó: One String Music

A „Még egy nyár” fülbemászó vokálját ezúttal is Troszt Éva-nak köszönhetjük, aki karakteres hangjával jól felismerhető jegyeket hagyott a track-en. Az együttes gőzerővel dolgozik már a következő számán, aminek a megjelenésére még a téli hónapokban számíthatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában