Egészségügy

2021.12.23. 08:04

Modern medikai rendszert adtak át Békésen

Új, korszerűbb informatikai, medikai rendszert állítottak üzembe a Békési Gyó­gyászati Központ és Gyógyfürdőben – számolt be az újabb fejlesztésről Erdélyi Imola, az intézmény igazgatója, aki Polgár Zoltán fejlesztésekért felelős­ alpolgármesterrel­ tájékoztatott­ a beruházásról.

P. G.

Polgár Zoltán és Erdélyi Imola mutatta be a fejlesztést /Fotó: A.-N. L./

Fotó: GA-Pix Fotó Kft.

Az egészségügyi dolgozók körében az oktatások az új medikai­ rendszer használatával kapcsolatosan a közelmúltban zajlottak. 

A Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő még tavaly kezdte informatikai rendszerének teljes körű fejlesztését, aminek részeként előbb a számítógépeket cserélték le, majd a szerver fejlesztése következett, illetve ahhoz kapcsolódó, egyéb beruházások valósultak meg. 

Végül most a régi medikai rendszert cserélték egy új, korszerűbbre. Az új medikai rendszerre való átállás november utolsó napjaitól történt meg a gyakorlatban­. 

– A gyógyászati központ városunk egyik legfontosabb intézménye, éppen ezért kiemelten fontos, hogy folyamatosak a fejlesztések, egymást érik a beruházások – fogalmazott az alpolgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában