Hétkrajcár

2021.12.23. 09:27

Jubileumot ült a békési egyesület

Különleges hangulatban készült a Hétkrajcár Egyesület év végi zárórendezvényére. Éppen tíz éve, hogy útnak indult Békésen a Hét Krajcár Gyermekétkeztetési Program, melynek tiszteletére egy összefoglaló kiadvány készült az eseményen megjelenők számára.

P. G.

Fotó: Janos Gazso

Az egyesület elnöke, Izsó Gábor évértékelőjében kiemelte a programban részt vevők segítségének fontosságát, és szólt arról, hogy milyen sok társadalmi munka van a mozgalom mögött. Kálmán Tibor polgármester ünnepi beszéde után a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Teleky utcai tagóvoda Katica csoportja adott műsort. 

Minden évben köszönetet mondanak egy-egy olyan szervezetnek, magánembereknek, akik kiemelkedően segítik az egyesület munkáját. 

Idén a Békési Kommunális Szolgáltató Kft. és munkatársai kapták az elismerést, melyet Nánási László ügyvezető vett át. Az est végén meglepetésként az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete által felajánlott 60 szeletes tortát Juhász Zoltán elnök adta át Izsó Gábornak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában