Közösségformálás

2021.12.21. 11:00

Jótékonysági sütivásárt szervezett a zsadányi óvoda

Jótékonysági süteményvásárt szervezett az óvoda a szülők bevonásával a minap a piaccsarnokban – ismertette Gulyásné Lupsán Mariann. Az óvodavezető elmondta: a nagycsoportosok rendszerint a Nyíregyházi Állatparkba kirándulnak, és a cél az volt, hogy a jövő évi utazási költségeket fedezhessék majd a befolyó összegből.

L. B.

A közösségformáló eseménynek nagy sikere volt. A szülők közül többen érkezett süteményekkel – volt, aki több tálcával is hozott –, az eladásban szintén segédkeztek, és nemcsak Zsadányból, hanem a környező településekről is betértek érdeklődők, mivel a vásárt több felületen meghirdették. Hozzátette: szép összeg gyűlt össze, a reményeik szerint az utazási költségeket fedezhetik belőle. Gulyásné Lupsán Mariann óvodavezető hangsúlyozta: szülői felajánlásoknak köszönhetően Mikulás-csomagot kapott a közelmúltban minden zsadányi óvodás, egy vállalkozó támogatásának hála pedig karácsonyi pakkot is hazavihettek a gyermekek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában