Nádasdy utca

2021.12.08. 07:54

Gyorshajtók miatt kérnek fekvőrendőrt Vésztőn

Telepítsenek fekvőrendőrt a Nádasdy utcába - kérik az utca lakói.

Túl jól sikerült az útfelújítás, száguldoznak az autók /Illusztráció: Shutterstock/

Mióta megfelelő burkolatot kapott az utca, sok autós száguldozik, a szülők pedig féltik kiengedni a gyermekeiket – jelezte és kérte Lázár Attila önkormányzati képviselő a testület közelmúltban tartott ülésén.

Karakas Anikó polgármester elmondta: amíg kátyúkkal volt tűzdelt a Nádasdy utca, az volt a baj, most pedig az, hogy lehet rajta megfelelően közlekedni. A KRESZ betartását kérte és szorgalmazta, majd hozzátette, felveszi a kapcsolatot a rendőrséggel, hogy miként lehetne – esetleg rendőri jelenléttel – a gyorshajtók jelentette gondot megoldani.

Hangsúlyozta: nemcsak a Nádasdy, hanem számos mellékutcában okoznak problémát a száguldozók. Sorolta a Kálvin, a Várkonyi és a Petőfi utcákat; dr. Mike László alpolgármester pedig hozzátette, hogy a fő-, azaz a Kossuth utcában is előfordulnak időnként renitensek. Kiemelték: ha egy utcába tesznek fekvőrendőrt, akkor vélhetően a többiben is jelentkezik majd ez az igény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában