Mindenki karácsonya

2021.12.24. 07:27

Az ajándékok sem maradtak el Tarhoson

Ismét megtartották a Mindenki karácsonya elnevezésű ünnepi programot Tarhoson, a közösségi ház mögötti rendezvénytéren. Kürti Sándor polgármester elmondta, tavaly a járványhelyzet miatt nem tudták megszervezni az eseményt, idén a körülményekhez képes igyekeztek pótolni a tavaly elmaradt rendezvényt.

P. G.

Dr. Kovács József csomagokat adott át az óvodásoknak /Fotó: L. P./

Dr. Kovács József országgyűlési képviselő ajándékokkal kedveskedett a tarhosi óvodásoknak és általános iskolásoknak. Ezt követően Tücsök Peti ünnepi műsora következett. 

Az óvodások és általános iskolások ünnepi előadással készültek, a gyerekek ezt követően a baptista egyháznak, illetve Bonnyai Sándornak és a Karácsonyi angyalok elnevezésű kezdeményezésnek köszönhetően ismét ajándékokat kaptak. 

Ezután Peres Mihály élő fellépésével folytatódott a program. Az est folyamán a település lakói frissen sülteket, a gyerekek teát, a felnőttek forralt bort fogyaszthattak. Emellett minden tarhosi háztartásba egyenként mintegy hétezer forint értékű, tartós élelmiszerekből álló csomagot juttattak el Kürti Sándor kezdeményezésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában