Orosháza

2021.12.06. 07:03

A téli szünetben is jár a melegétel

Az önkormányzat (igazodva a gyermekvédelmi törvény rendelkezéseihez) költségvetése terhére az előttünk álló téli szünetben is biztosítja a meleg ebédet az érintetteknek a téli tanítási szünet mind a hét munkanapján – nyilatkozta Dávid Zoltán polgármester.

Csete Ilona

Fotó: Shutterstock

A város jegyzője, dr. Burai Mihály tájékoztatásából kiderül, hogy ingyenes téli szünidei étkezésre kik jogosultak: a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, bölcsődés-, óvodás-, általános és középiskolás korú gyermekek 5 hónapostól 18 éves korig.

– A téli szünidei étkeztetés során az egyszeri melegételt – ételhordóban történő elszállítással – az Eötvös tér 2. szám alatt lehet átvenni, a december 22-e és január 2-a közötti időszakban, munkanapokon – részletezte dr. Burai Mihály. A szervezés a Hajnal utca 1. szám alatt működő családsegítő szolgálat feladata. A nyilatkozatot december 17-ig kell benyújtania a törvényes képviselőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában