új helyszínen

2021.11.30. 11:09

Újra lesz karácsonyi vásár Békéscsaba belvárosában

Már építik a karácsonyi vásárt és termelői piacot a belvárosban, a Knézich Károly és a Reisz Miksa utcák sarkán, a Csaba Centertől 200 méterre, amit ünnepélyesen december 5-én, vasárnap 17 órakor nyitnak meg – jelentette be a helyszínen kedden tartott sajtótájékoztatón a szervező Szeretlek Békéscsaba Egyesület és Frankó Produkciós Iroda Kft. nevében Frankó Attila.

L. B.

Hozzátette, az 500 négyzetméteres területen lehet majd többek között helyi termékeket, így sajtot, kolbászt, mézet, édességeket, de könyvet és ajándéktárgyakat is vásárolni. Alkalmas a helyszín arra, hogy a látogatók megállhassanak, a társaságok összejöhessenek egy meleg teára, egy forralt borra, egy lepényre vagy egy rétesre. A vásár és a piac 10 és 22 óra között tart nyitva.

A szerző felvétele

Kiemelte, nem maradnak el a karitatív akciók. Cipősdobozokba gyűjtenek adományokat, december 16-án, csütörtökön 12 és 15 óra között a Fiume Hotelben véradást szerveznek, december 23-án, csütörtökön 13 órától pedig a Frankó Produkciós Iroda előtt, a Munkácsy utcában ételt – 500 adag babgulyást, narancsot és banánt –, valamint ruhát osztanak a rászorulóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában