felmérés

2021.11.21. 07:00

Tovább bővítenék a csabai ivóvízhálózatot

Felmérték, a csabai igények alapján, mely utcákban lenne szükség a vezetékes ivóvízhálózat bővítésére, a felsorolás számos területet tartalmaz. A tájékoztatóból kiderült, a jövőben a Kisfényesi úton, a Fonó és Lajta, a Rakéta, a Nógrád, valamint az Ostoros utcákban fejleszthetnek, a városi közgyűlés biztosította is a szükséges összeget, összesen 100 millió forintot.

L. B.

Szarvas Péter polgármester elmondta: amennyiben stabilizálódik az Alföldvíz Zrt. helyzete, és sikerül az önkormányzatnak megfelelő megállapodást kötnie, akkor együttműködésben lehet esély a további fejlesztésekre egy többéves program keretében.

Hanó Miklós alpolgármester kiemelte, az út- és járdaépítések mellett fontos a vezetékes ivóvízhálózat fejlesztése is. Mivel összességében több kilométerrel kellene bővíteni a rendszert, a beruházás több milliárd forintot emészthet fel, ezért kérik ehhez a kormány segítségét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában