Békéscsaba

2021.11.29. 13:00

Megújulhat az egykori tervezőiroda épülete

A Gyulai út 1. szám alatti irodaház a megyei önkormányzat tulajdonába került egy kormányhatározatnak köszönhetően, amely a minap jelent meg a Magyar Közlönyben. A belvárosban, a Gyulai út és az Árpád sor találkozásánál lévő épület az 1970-es években épült.

L. B.

– Az ingatlan 2014 óta a megyei önkormányzat vagyonkezelésében működött, most azonban a tulajdonjogot is megkaptuk. Az épületben jelenleg egy-egy szintet bérel a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, illetve a Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft. – ismertette Zalai Mihály, a megyei közgyűlés elnöke.

Hozzátette: a volt tervezőiroda épülete korából fakadóan jelenlegi állapotában már nem felel meg a korszerű irodai munkakörnyezet feltételeinek, ezért a megyei önkormányzat tervezi, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) forrásaiból energetikai szempontból rendbe teszi az irodaházat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában