Koronavírus Békésben

2021.11.15. 15:06

Kötelező az oltás felvétele a Békés megyei önkormányzatnál

Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke a koronavírus elleni védőoltásnak az állami és önkormányzati intézményeknél foglalkoztatottak által történő kötelező igénybevételéről szóló kormányrendelet alapján elrendelte a megyei önkormányzatnál dolgozók számára a koronavírus elleni oltás kötelező felvételét.

beol.hu

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

A rendelkezés célja, hogy a megyeházán foglalkoztatottak egészséges környezetben, fertőző betegségek és járványok által nem veszélyeztetve végezzék munkájukat.

– A Békés Megyei Önkormányzati Hivatal legfontosabb feladata és felelőssége a megye településeinek fejlesztése, a TOP Plusz pályázatok sikeres elindítása, a megjelenő fejlesztési források kihelyezése, a gazdaság újraindítása. Ennek a felelősségnek az érvényesítése érdekében született meg a döntés – hangsúlyozta Zalai Mihály elnök.

Mindemellett szájat- és orrot eltakaró maszk használata kötelező a hivatal épületében – derül ki a Békés Megyei Önkormányzati Hivatal hétfői sajtóközleményéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában