adventi várakozás

2021.11.26. 14:09

Együtt készülnek az ünnepre Mezőkovácsházán

Nagyon sok gyermekes családnak szereznek örömöt az adventi ünnepkör szervezői. Karácsonyi parkot alakítottak ki a belvárosban, már sokan tesztelték a szalmalabirintust, ami igen népszerűnek bizonyult.

Cs. I.

Sajnos voltak, akik meg is rongálták a mások áldozatos munkájával elkészült, a gyerekek által megkedvelt új játszóteret. Ám az ötletgazdák nem adják fel: ottjártunkkor a mikulásházat díszítették, a betlehemi jászol berendezésével voltak elfoglalva. Szerelték a világítást, a fejünk felett úgy sziporkáztak az izzók, mint a csillagos égbolt. Lányok, asszonyok szépítgették a nagy adventi koszorút is.

A parkban egyre több a látványosság /A szerző felvétele/

A Kalocsa Róza Művelődési Központ felhívással fordult a kovácsháziakhoz: akinek vannak olyan kézműves, karácsonyfára akasztható díszei, amelyeket szívesen a város karácsonyfájára tenne, vagy tudna nélkülözni idén, azt a felajánlást szívesen fogadják. Idén is együtt szeretnék feldíszíteni a fát a művelődési ház előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában