felújítás

2021.10.16. 10:17

Több mint negyvenmillió forintból korszerűsítik a kötegyáni községházát

Elkezdődtek a tetőszerkezet korszerűsítésével a munkálatok a polgármesteri hivatalnál – mutatta dr. Hajdu-Szűcs Mária Kornélia polgármester, kiemelve: a Magyar Falu Program keretében 26, egy belügyminisztériumi pályázaton pedig 16,7 millió forintot nyertek el a mintegy százéves épület felújítására.

L. B.

Elindultak a községháza felújítási munkálatai, mutatta lapunknak dr. Hajdu-Szűcs Mária Kornélia polgármester /A szerző felvétele/

Szigetelést, azt követően pedig nemes vakolatot kap a teljes épület, és a tervek szerint a jövőben bézses, kakaós színben fog pompázni. A községháza egy részén korábban kicserélték modernre az elaggott nyílászárókat, így most azokon a helyeken dolgoznak majd, ahol ez eddig nem történt meg.

Napelemeket telepítenek, hogy mérsékelhessék a rezsiköltségeket, valamint valamennyi irodát felszerelnek olyan berendezésekkel, amelyek nyáron hűtenek, télen fűtenek.

Elindultak a községháza felújítási munkálatai, mutatta hírportálunknak dr. Hajdu-Szűcs Mária Kornélia polgármester /A szerző felvétele/

Megújulnak a folyosó mellett a mosdók is, illetve betonoznak is majd az iktatóhelyiségben, ahol jelenleg döngölt föld szolgál padlóként. Hangsúlyozta, hogy a beruházás eredményeként megújult, modern körülmények között dolgozhatnak és fogadhatják az ügyfeleket a hivatal munkatársai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában