köszönet

2021.10.01. 07:33

Lelkiismeretes munkájukért díjazták az orosházi diákélelmezés csapatát

Csütörtökön lelkiismeretes munkájukért ismerték el az orosházi diákélelmezés csapatát.

Cs. I.

Ők azok, akik naponta állnak és dolgoznak az üstök mellett. Ők, akik évtizede, vagy néhány hónapja a diákélelmezés csapata.

– Vezetőjükként 3 éve vezettem be, legyen diákélelmezés napja, amikor a lelkiismeretes munka elismeréseként a legjobbakat elismerjük és mindenkinek megköszönjük a munkát – fogalmazott Vincze Tibor csütörtöki ünnepükön.

Az intézményvezető emlékeztetett, a létesítmény teljes körű megújulása elmaradt, de az ebédlő felújítása sikeres volt. Lehettek rendkívüliek a körülmények, ez a csapat akkor is remekül helyt állt, megrendelőit kiszolgálta. És teszi a továbbiakban is, amikor már nem az önkormányzat lesz a fenntartó.

Balról Sztehlik Attila, Vincze Tibor, Kérdő Jánosné, Rucz József /A szerző felvétele/

Azt kívánta kollégáinak, a folytatásban is szívvel, lélekkel, a megrendelőkért, ezért a csapatért is dolgozzanak. Dávid Zoltán polgármester köszöntőjében elismeréssel szólt a konyhán dolgozók munkájáról, arról beszélt, szükség lesz rájuk, szakmai hozzáértésükre más körülmények között is.

Majd átadták 2021. Év szakácsának, Sztehlik Attilának, az Év konyhalányának, Kérdő Jánosnénak, az Év technikai dolgozójának, Rucz Józsefnek az elismeréseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában