Koronavírus Békésben

2021.10.29. 12:15

Látogatási tilalmat rendeltek el a Békés Megyei Központi Kórházban

Az aktuális járványügyi helyzet miatt a betegeink és dolgozóink védelme érdekében október 30., szombat 0 órától intézményünkben teljes látogatási tilalmat rendelek el – tájékoztatta a lakosságot pénteken dr. Becsei László, a Békés Megyei Központi Kórház főigazgató főorvosa.

V. E.

Hozzátette, kapcsolattartási (látogatási) engedély adható súlyos állapotú, cselekvőképtelen, valamint kiskorú beteg esetén az általa, vagy törvényes képviselője által meghatározott személy, illetve egyházi személy számára. Továbbá egy, a szülő nő által megjelölt nagykorú személy a vajúdás és a szülés teljes ideje alatt mellette tartózkodhat.

Kiemelte, a látogatónak is át kell esnie a triage-szűrésen és az intézmény egész területén kötelezően maszkot kell viselnie. Fekvő beteg látogatásakor szorítkozni kell biztonságos távolság (2 méter) betartására más betegektől, látogatóktól.

Végül hangsúlyozta, a betegek részére a csomagok fogadása engedélyezett, betartva a szigorú élelmezési és higiéniai előírásokat. A minden nap 09.00-18.00 között leadható csomagokat a portaszolgálat segítségével juttatják el pácienseik részére.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/koronavirus-igy-emelkedett-a-fertozottek-szama-bekesben-2-4459466/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában